Sobre mi

“Tot sorgeix de les ganes d’intentar de comunicar alguna cosa”

Sempre m’ha agradat tot el relacionat amb l'art i la creativitat. Després de la Selectivitat em vaig animar a fer Disseny Gràfic i Publicitari a l’Escola de Belles Arts de Lleida, conjuntament amb els estudis de disseny i Moda a l'escola IDEP. No en vaig tenir prou i vaig continuar estudiant delineació especialitzant-me en Edificis i Obres. Més de 16 anys de la meva vida els he dedicat a aquest món treballant entre arquitectes; però la meva gran afició, la fotografia, s’ha acabat convertint en el meu gran "Objectiu".
Actualment he acabat un Grau superior d’Imatge i So, enfocat al món de la fotografia, edició i postproducció de vídeo i la meva intenció és de muntar un estudi fotogràfic .
M’agrada estar sempre a la última, per aquest motiu les meves estones lliures les dedico a aprendre, actualitzar-me fent cursos avançats i posant-me en tutories. Els programes que més utilitzo són Photoshop, Illustrator i Premier.
La motivació és molt important en aquest treball, és necessari desenvolupar un estil i buscar clients que encaixin en ell.
Jo, segueixo buscant el meu camí..,

 

Montse Solà | fotografia i disseny © 2013 • Política de privadesa